Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 ) ᐅ Vindmatch ™ 3 Reviews → Ervaringen & Klachten! december 2021
Beoordeling van LustLover2018
auteur van de beoordeling
LustLover2018 ( jaar) 2 augustus 2018
Ik raad Vindmatch niet aan LustLover2018 over Vindmatch

VindMatch is geen datingsite. Eerder een site die misbruik maakt van de oprechte behoeften van consumenten aan contact. Ik kreeg sinds dat ik er aangemeld sta totnogtoe (± 1 maand) meer dan 300 'lieve berichten' waarvan vele overeenkwamen (standaardteksten). En toch voel je je als oprecht geïnteresseerde soms aangesproken door het profiel van 'nieuw' iemand die je een bericht stuurt. Daar reageer je dan op en kost je dat weer geld.
Wat blijkt? Je berichten worden gescreend door moderators. Ik heb vaker gereageerd op een bericht en kreeg dan nieuwe berichten die inhaken op die berichten. Vandaag stuurde ik een tekstplaatje, maar daarbij moest perse ook een getypt bericht (extra kosten) bij. Terwijl ik aan het typen was, zag ik de reactie op m'n tekstplaatje al voorbij komen.
Een site die zichzelf verrijkt zonder realtime contactmogelijkheden te bieden. Voor mij duidelijk een vervuiler van betrouwbare datingssites. De enkele keren dat je wel contact maakt met een echt profiel, berust op toeval.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:08:26 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Vindmatch
Onze score 4.0
Gemiddelde beoordeling
42 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 142 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Top sites op 19 maart 2018

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching