Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:57:01 ) Vindmatch Review » 5 Ervaringen & Klachten (2022)

Vindmatch: vindmatch is een flirtsite met slechte reputatie

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

Vindmatch is opgericht in 2018 en is bedoeld als spannende en sexy online hangout. Daarnaast houdt deze casual dating site het breed waardoor de leden zich variëren van jong tot oud. Daardoor heeft "vind match" al behoorlijk wat actie gebruikers die opzoek zijn naar spannend contact. Vindmatch.nl staat kort samengevat voor het delen van ondeugende fantasieën, expliciete foto's en flirten met welwillende gelijkgestemden. Zodra je inlogt zie je de vele mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft. Zowel de profielinformatie als de notificatie instellingen of zoekfuncties, alles is zeer uitgebreid en compleet. Bovendien kun je na je gratis inschrijving ook direct kosteloos op zoek naar een spannende seksmatch.

VindMatch betrouwbaar en veilig?

Wanneer we de website van Vind Match NL bezoeken krijgen we direct de melding dat deze website bedoeld is voor personen van 18 jaar en ouder. Dit omdat deze site erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevat. Ook lezen we terug dat dit platform mede is bedoeld voor het tot stand brengen van erotische chat conversaties tussen gebruikers en fictieve profielen. Hoewel fysieke dates met deze fictieve profielen niet mogelijk zijn hebben zij ook gewoon profielen van echte vrouwen en mannen. Daarom kan VindMatch ook dienen als een ontmoetingsplaats waar je een spannende date kunt scoren.

Helaas maakt deze sexdatingsite geen gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Wees daarom voorzichtig met het invoeren van kwetsbare gegevens. Anderzijds kun je met een schuilnaam en onherkenbare foto al best ver komen. Wel biedt deze site andere opties om discreet te blijven. Zo kun je bijvoorbeeld al je e-mail notificaties beheren en worden de betalingen wel uitgevoerd in een beveiligde anonieme online omgeving.

Update: Tijdens het opnieuw controleren van de gebruikers op Vindmatch merkte we op dat er zeer weinig echte vrouwen actief zijn. Vrijwel alle getoonde profielen van vrouwen zijn fictief en worden derhalve onderhouden door chat operators. Deze hebben doel om mannelijke deelnemers zo veel mogelijk berichten te laten versturen/beantwoorden, waarvoor je al de niet per bericht voor moet betalen. Hierdoor is de kans dat je een op een contact hebt met een vrouwelijke deelneemster minder dan 1 procent.

Vindmatch in het kort

logo Vindmatch Vindmatch
logo Vindmatch https://:slug:
Vindmatch: vindmatch is een flirtsite met slechte reputatie

Wat kost Vindmatch?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
EIPUT34 ( jaar) 5 oktober 2018
Ik raad Vindmatch niet aan EIPUT34 over Vindmatch

Oplichterij. Je denkt een leuke reactie te krijgen van een leuke dame. Blijft het niet echt te zijn. Reageren kost gelijk credits ofwel geld. Tweemaal geprobeerd, puur om te checken. Geld weg en de dame in kwestie...tja...ook weg, want zij bestond niet eens.

auteur van de beoordeling
CEMSA ( jaar) 9 september 2018
Ik raad Vindmatch niet aan CEMSA over Vindmatch

Je wordt aan het lijntje gehouden met verschillende karakter profielen. Geldverspilling.

auteur van de beoordeling
toby ( jaar) 22 augustus 2018
Ik raad Vindmatch niet aan toby over Vindmatch

vindmatch staat volgens mij hardstikke bol van de fakers en is duur, 5 credits per bericht.
chat je zogenaamd met een hoogopgeleide dame dan kan plotseling de schrijfstijl om een bepaalde tijd geheel veranderen in plat en incorrect taalgebruik. Ergo, ze hebben mensen in dienst om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk berichtjes worden verstuurd. Misschien dat er ook echte mensen op staan, maar ik wens je veel geluk om ze te vinden...

auteur van de beoordeling
LustLover2018 ( jaar) 2 augustus 2018
Ik raad Vindmatch niet aan LustLover2018 over Vindmatch

VindMatch is geen datingsite. Eerder een site die misbruik maakt van de oprechte behoeften van consumenten aan contact. Ik kreeg sinds dat ik er aangemeld sta totnogtoe (± 1 maand) meer dan 300 'lieve berichten' waarvan vele overeenkwamen (standaardteksten). En toch voel je je als oprecht geïnteresseerde soms aangesproken door het profiel van 'nieuw' iemand die je een bericht stuurt. Daar reageer je dan op en kost je dat weer geld.
Wat blijkt? Je berichten worden gescreend door moderators. Ik heb vaker gereageerd op een bericht en kreeg dan nieuwe berichten die inhaken op die berichten. Vandaag stuurde ik een tekstplaatje, maar daarbij moest perse ook een getypt bericht (extra kosten) bij. Terwijl ik aan het typen was, zag ik de reactie op m'n tekstplaatje al voorbij komen.
Een site die zichzelf verrijkt zonder realtime contactmogelijkheden te bieden. Voor mij duidelijk een vervuiler van betrouwbare datingssites. De enkele keren dat je wel contact maakt met een echt profiel, berust op toeval.

auteur van de beoordeling
Boyrozeonderbroek ( jaar) 5 mei 2018
Ik raad Vindmatch niet aan Boyrozeonderbroek over Vindmatch

Hele slechte neppe website trap er niet in ! Beheerders kijken met elk bericht mee pas op!

logo Vindmatch
Onze score 4.0
Gemiddelde beoordeling
42 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 149 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Vindmatch specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching