Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 17:53:29 ) vreemdgaan69 Review » 5 Ervaringen & Klachten (2022)

vreemdgaan69: vreemdgaan69 gebruikt fictieve profielen en chat operators

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

Vreemdgaan69 is eind 2017 opgericht door het bedrijf Next Media Group. Vreemdgaan69.nl trekt redelijk wat bezoekers door de nachtelijke tv reclames. Daarnaast doet deze datingsite vermoeden dat je hier contacten kunt vinden om vreemd te gaan. Echter wordt hier voornamelijk wel het online contact mee bedoeld. Daarbij geven ze wel eerlijk aan dat een deel van de profielen fictief en fake zijn. Dus als ze in de reclame zeggen vindt vrouwen die gewoon plezier willen hebben dan bedoelen ze daar in ieder geval geen fysieke pleziertjes mee. Bovendien chat je als man niet met de dame die staat afgebeeld op de profielen immers deze alleen bedoeld zijn voor entertainment doeleinden. Wij adviseren om je niet aan te melden op vreemdgaan 69 en verwijzen je liever door naar de top 5 vreemdgaan sites

Vreemdgaan69 fake of echt?

Op vreemgaan69.nl kun je als man zeker contact maken met gemodereerde profielen. De profielfoto's van de getoonde vrouwen op vreemdgaan69 zijn elders van internet gehaald en zijn voornamelijk bedoeld om de mannelijke bezoekers te entertainen. Tevens krijg je vele berichten van deze fake profielen om je aan te moedigen om credits te kopen. Deze profielen tonen interesse en doen net alsof ze echt een date met je willen afspreken. Ook kunnen ze je bijvoorbeeld vragen om je telefoonnummer wanneer je geen credits hebt om te reageren. Hiermee proberen ze je over te halen om een creditpakket aan te schaffen, waardoor je vervolgens €1,25 per bericht moet betalen.

Vreemdgaan69 veilig en discreet?

Vreemdgaan69 maakt wel gebruik van een beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens SSL worden versleuteld. Daarnaast zijn de profielen niet zichtbaar voor bezoekers waardoor het best een discreet platform te noemen is. Ook de online betalingen voor de creditpakketten zijn discreet en beveiligd.

Vreemdgaan69.nl review conclusie

Zoals gezegd kun je op Vreemdgaan 69 wel een spannende virtuele ervaring beleving met één van de fictieve profielen. Deze doen overkomen welwillende vrouwen te zijn die wel interesse in je hebben, waarbij het eerste berichtje wat je ontvangt geautomatiseerd word verstuurd in een random bulk. Vervolgens betaal je veel geld om te kunnen reageren op de berichten die ontvangen en beantwoord zullen worden door chatoperators. Daarnaast zijn de credits van deze vrouwen onbeperkt en wordt elk bericht beantwoord met een nieuwe vraag die jou geld kost om te beantwoorden. Er zijn betere en goedkopere alternatieven om discreet vreemd te kunnen gaan, zie daarvoor onze top vijf vreemdgaan sites via onze vergelijker.

vreemdgaan69 in het kort

logo vreemdgaan69 vreemdgaan69
logo vreemdgaan69 https://:slug:
vreemdgaan69: vreemdgaan69 gebruikt fictieve profielen en chat operators

Wat kost vreemdgaan69?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Marten ( jaar) 4 november 2017
Ik raad vreemdgaan69 niet aan Marten over vreemdgaan69

Gemengde gevoelens bij deze site. Deels leuk publiek, maar helaas ook veel pedo's actief die "pics" uitwisselen. Dat geeft de site geen goede naam/goed imago. Jammer dat er geen moderators actief zijn, althans dat er niet adequaat op dit illegale gedrag wordt ingegrepen.

auteur van de beoordeling
Marten ( jaar) 4 november 2017
Ik raad vreemdgaan69 niet aan Marten over vreemdgaan69

Gemengde gevoelens bij deze site. Deels leuk publiek, maar helaas ook veel pedo's actief die "pics" uitwisselen. Dat geeft de site geen goede naam/goed imago. Jammer dat er geen moderators actief zijn, althans dat er niet adequaat op dit illegale gedrag wordt ingegrepen.

auteur van de beoordeling
Marten ( jaar) 4 november 2017
Ik raad vreemdgaan69 niet aan Marten over vreemdgaan69

Gemengde gevoelens bij deze site. Deels leuk publiek, maar helaas ook veel pedo's actief die "pics" uitwisselen. Dat geeft de site geen goede naam/goed imago. Jammer dat er geen moderators actief zijn, althans dat er niet adequaat op dit illegale gedrag wordt ingegrepen.

auteur van de beoordeling
Marten ( jaar) 4 november 2017
Ik raad vreemdgaan69 niet aan Marten over vreemdgaan69

Gemengde gevoelens bij deze site. Deels leuk publiek, maar helaas ook veel pedo's actief die "pics" uitwisselen. Dat geeft de site geen goede naam/goed imago. Jammer dat er geen moderators actief zijn, althans dat er niet adequaat op dit illegale gedrag wordt ingegrepen.

auteur van de beoordeling
Marten ( jaar) 4 november 2017
Ik raad vreemdgaan69 niet aan Marten over vreemdgaan69

Gemengde gevoelens bij deze site. Deels leuk publiek, maar helaas ook veel pedo's actief die "pics" uitwisselen. Dat geeft de site geen goede naam/goed imago. Jammer dat er geen moderators actief zijn, althans dat er niet adequaat op dit illegale gedrag wordt ingegrepen.

logo vreemdgaan69
Onze score 4.4
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 144 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

vreemdgaan69 specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching